Inloggen

Registreren
Wachtwoord vergeten

Webshop


Te Gekke Krijtjesboek - TGKB001

Findit Media
Krijtjesboek-Find-TGKB001-FB

Te Gekke Krijtjesboek - TGKB001

Het Te Gekke Krijtjesboek is een creatief boek dat speciaal voor de Te Gekke Krijtjes is gemaakt. Het bestaat uit 15 leespagina’s en 15 krijtpagina’s.
Op de linkerpagina’s staat een leuk verhaal dat voorgelezen kan worden. Grotere kinderen kunnen het natuurlijk ook zelf lezen. Wanneer er een cijfer afgedrukt staat gaat het kind met een Te Gek Krijtje over het corresponderende cijfer op de witte rechter pagina. Er zal dan een grappige afbeelding verschijnen. Kinderen zijn de baas over het verhaal en kunnen door verschillende kleuren krijtjes te gebruiken de karakters de uitstraling geven zoals zij dat willen.
Door een wit vel papier op de afbeeldingen te leggen (en dus niet rechtstreeks in het boek te krijten) kan het boek steeds weer opnieuw gebruikt worden. Super handig want zo kunnen meerdere kinderen plezier aan dit boek beleven. Achterin het boek bevinden zich lege pagina’s zodat de kinderen ook zelf een verhaal kunnen maken.
Het boek is geschikt voor kinderen van 3 tot 10 jaar en geschreven in 5 talen (Nederlands, Engels, Frans, Italiaans en Duits). Ook leuk dus om in het buitenland met vriendjes te doen of aan hen cadeau te geven.

Levertijd ca.: 2 - 5 werkdagen


EAN: 8718715010185
 

Ook besteld

Te gekke krijtjes - Te Gekke Kleuren - TGK004
Te gekke krijtjes - Te Gekke Kleuren - TGK004 10 kleuren oneindig veel mogelijkheden Met de Te Gekke Krijtjes maak je snel en eenvoudig de.. Lees meer
14.95