Inloggen

Registreren
Wachtwoord vergeten

Webshop


35 inspirerende taarten - Lindy Smith

Kosmos
Boe-veltman-35inspirerendeTaarten

35 inspirerende taarten - Lindy Smith

Laat u inspireren om feestelijke taarten te maken die even prachtig als verrukkelijk zijn. Combineer en decoreer stapsgewijs diverse basisvormen; het resultaat is net zo eenvoudig of sensationeel als u zelf wilt. Slimme kleurkeuzes en opvallende versieringen leiden tot oogverblindende taarten. Met tips en technieken van deskundigen, tijdbesparende trucs en aanvullende ideeën maakt u een taart die gezien mag worden. De unieke bijpassende minitaartjes zijn perfect voor een feestelijke gelegenheid of als presentje.

Enkele inspirerende ontwerpen zijn:
Buitenissige bloemen
Schitterende sneeuwvlokken
Weelderige krullen
Retrokunst
Opvallende cut-outs
Verfijnde mozaïeken
Scheve lagen
Aantrekkelijke kralen

Lindy Smith is een zeer ervaren taartontwerper en auteur van zes andere boeken over taartdecoratie. Bij Veltman Uitgevers verschenen al eerder Handboek taartdecoraties en Feestelijke minitaartjes.

Lindy runt een uiterst succesvol taartontwerpbedrijf, Lindy`s Inspirational Cakes, dat ongebruikelijke, vernieuwende, zeer persoonlijke bruidstaarten maakt; daarnaast is het een postorderbedrijf en webshop voor suikerwerkgereedschap, benodigdheden voor taartsieraden en taartstandaards. Haar oogverblindende bruidstaarten verschijnen vaak in bruidstijdschriften; bekijk de website om een indruk te krijgen van haar veelzijdige creatieve talent, met tal van tijlvolle, verfijnde, grappige en lichtvoetige creaties.


EAN: 9789048308675