Login

Signup
Lost password

Drukte bij bezorgdiensten

Momenteel is het erg druk bij de bezorgdiensten. Hierdoor duurt het langer voordat pakketten worden verstuurd en geleverd. 

Op dit moment hebben wij een beperkte personeelsbezetting. Dit geldt ook voor de groothandels, het transport via DPD of Postnl. Hierdoor kan het bezorgen iets langer duren dan u van ons bent gewend. Wij zijn alleen per e-mail te bereiken.

Houd dus rekening met langere levertijden. 

Taalkeuze - Sprache - Language - Langue

Hobbypunt-Vlag Nederland    Hobbypunt-Vlag Duitsland    Hobbypunt-Engelse vlag    Hobbypunt-Vlag Frankrijk
Klik op de vlag voor de juiste taal keuze / Klicken Sie auf die Fahne /
Click on the flag /
Cliquez sur le drapeau

Welkom bij Het Hobbypunt. Wij leveren aan bedrijven en particulieren en wij hebben geen minimum bestelbedrag. U krijgt altijd een cadeau bij uw bestelling. Wij hebben meer dan 14.100 verschillende artikelen. Voor sommige artikelen geldt een langere levertijd, dit staat bij de producten aangegeven. 

Privacybeleid volgens Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) Europese wet.

Wij bewaren en verwerken uw privacy gegevens om de bestellingen uit te voeren. Zie het hoofdstuk Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) voor de volledige verklaring wat wij met uw persoonsgegevens doen zie hoofdstukje privacybeleid (wij verwerken alleen het noodzakelijke privacy gegevens om de bestelling te kunnen uitvoeren zoals naam, adres, woonplaats gegevens (NAW), e-mailadres om het pakje te kunnen leveren). (klik hier voor de link voor volledige uitleg AVG van het hobbypunt) 

 

Als u met onze algemene voorwaarden akkoord gaat dan geeft u ons ook de toestemming om uw gegevens te verwerken volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)


Stobbeweg-18


Hobbypunt-Ideal  Logo-afterpay-checkout-L  Hobbypunt-Mister Cash   Hobbypunt-PayPal Hobbypunt-Sofort Ebanking Hobbypunt-Direct Hobbypunt - Sitenet Keuring - Groot

AfterPay is achteraf betalen. Bij AfterPay is het minimale bestelbedrag € 10,00 en het maximale bestelbedrag is € 200,00 (Bij AfterPay is een telefoonnummer verplicht, zie Algemene voorwaarden).


Hobbypunt-Twitter - Groot   Hobbypunt-Facebook - Groot   

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Twitter, Facebook of Google+. Klik op een logo om ons te volgen of vriend te worden of klik op vind ik leuk bij facebook. Onder al onze "likers" verloten wij regelmatig een leuke prijs.

English

     Hobbypunt - Vlag Nederland - Groot      Hobbypunt - Vlag Duitsland - Groot      Hobbypunt - Engelse vlag - Groot     Hobbypunt - Vlag Frankrijk - Groot
Klik op de vlag voor de juiste taal keuze / Klicken Sie auf die Fahne /
Click on the flag /Cliquez sur le drapeau


Welcome to Het Hobbypunt. We supply to individuals and businesses and we have no minimum order amount. The number you can order, we can actually deliver, we have almost 9,500 different items in stock (and carry our own warehouse).

Bedrijfspand - Het Hobbypunt - Marketing Business - Groot


We are updating our site in the English language. You can use the site as usual. If there is somewhere in the main groups no text or Dutch text you can just click on it.

We are working as quickly as possible that our site is translated.

Apologies for
the inconvenience

Hobbypunt - PayPal - Groot  Hobbypunt - Direct - Groot

Gratis verzendkosten

Voor bestellingen in Nederland geldt dat alle pakjes met een bestelbedrag (excl. verzendkosten) van € 35,00 of meer GRATIS worden verzonden. Het maakt dus niet uit of het door de brievenbus past of dat het pakketpost is. Voor bestelbedragen onder de € 35,00 in Nederland geldt een korting op het verzendbedrag als het bestelbedrag hoger wordt (ongeacht het wel of niet door een brievenbus past). 

Nederland:   België en Duitsland:
Tussen € 0   en € 15 is het verzendbedrag € 4,95   Tussen € 0   en € 15 is het verzendbedrag € 8,95
Tussen € 15 en € 20 is het verzendbedrag € 3,95   Tussen € 15 en € 20 is het verzendbedrag € 6,95 
Tussen € 20 en € 30 is het verzendbedrag € 2,95   Tussen € 20 en € 30 is het verzendbedrag € 4,95
Tussen € 30 en € 35 is het verzendbedrag € 1,95   Tussen € 30 en € 40 is het verzendbedrag € 2,95
Bestelbedrag boven de € 35 is het GRATIS verzenden.   Bestelbedrag boven de € 40 is het GRATIS verzenden.


Voor overige landen zie hoofdstukje verzendkostenPostzegels - Groot