Inloggen

Registreren
Wachtwoord vergeten

Webshop

Eberhard Faber Logo - Het Hobbypunt - Groot

header premo eberhard faber hobbypunt

Premo Sculpey van Eberhard Faber


Uitlopend artikel OP=OP

Het feit dat boetseren zich allang heeft ontwikkeld tot een levensstijl en creatief tijdverdrijf, wordt duidelijk door de huidige trends: Kralen maken voor bedelarmbanden en kettingen met behulp van Eberhard Faber PREMO. Met deze speciale modeleerklei kunt u fijne details creëren en verfijnde technieken gebruiken om sieraden te maken, zoals millefiori.

Maar ook miniatuur reproducties van zoetwaren en gebak, een andere huidige creatieve trend, kan in een mum van tijd gemaakt worden met PREMO. Om deze items te maken is een creatieve uiting, deze individuele creaties blijven breukvast na uitharding in een oven - een onmisbare eigenschap voor alle zelfgemaakte items die frequent gebruikt worden.

PREMO is verkrijgbaar in 24 verschillende kleuren. Dus u kunt met deze kleuren (of meng kleuren daarmee) alle creaties maken die u kunt bedenken! Speciale effecten kunnen worden bereikt met behulp van metallic, parelmoer of lichtgevende kleuren.

Een uitgebreid assortiment accessoires van professionele kwaliteit zorgt voor een volledig modelleringsgenot: cutter set, acryl roller, multifunctionele instrumenten voor details en kleine vormen en een kneedmachine zijn ook verkrijgbaar.

Premo Classic Sculpey - Zilver - Eberhard Faber - 571082
Premo Classic Sculpey modeleerklei zilver van Eberhard Faber (571082) Omdat Premo in vorm gelijk blijft is het bijzonder geschikt voor ze.. Lees meer
Nu 20 % korting
€ 2.49
1.99
Premo Classic Sculpey - Ecru - Eberhard Faber - 571083
Premo Classic Sculpey modeleerklei ecru van Eberhard Faber (571083) Omdat Premo in vorm gelijk blijft is het bijzonder geschikt voor zeer.. Lees meer
Nu 20 % korting
€ 2.49
1.99