Inloggen

Aanmelden
Wachtwoord vergeten

Webshop

Coronacrisis (Covid-19)

Omdat ook wij te maken hebben met de hygiëneregels van het RIVM, hebben wij daardoor een beperkte personeelsbezetting. Deze regels gelden zowel voor de groothandels, het transport via DPD of Postnl als voor ons. Hierdoor kan het uitleveren iets langer duren dan u van ons bent gewend. Wij zijn alleen nog per e-mail te bereiken.


 

Coronacrisis (Covid-19)

Omdat ook wij te maken hebben met de hygiëneregels van het RIVM, hebben wij daardoor een beperkte personeelsbezetting. Deze regels gelden zowel voor de groothandels, het transport via DPD of Postnl als voor ons. Hierdoor kan het uitleveren iets langer duren dan u van ons bent gewend. Wij zijn alleen nog per e-mail te bereiken.

Taalkeuze - Sprache - Language - Langue

Hobbypunt-Vlag Nederland    Hobbypunt-Vlag Duitsland    Hobbypunt-Engelse vlag    Hobbypunt-Vlag Frankrijk
Klik op de vlag voor de juiste taal keuze / Klicken Sie auf die Fahne /
Click on the flag /
Cliquez sur le drapeau

Welkom bij Het Hobbypunt. Wij leveren aan bedrijven en particulieren en wij hebben geen minimum bestelbedrag. U krijgt altijd een cadeau bij uw bestelling. Wij hebben meer dan 14.100 verschillende artikelen. Voor sommige artikelen geldt een langere levertijd, dit staat bij de producten aangegeven. 

Privacybeleid volgens Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) Europese wet.

Wij bewaren en verwerken uw privacy gegevens om de bestellingen uit te voeren. Zie het hoofdstuk Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) voor de volledige verklaring wat wij met uw persoonsgegevens doen zie hoofdstukje privacybeleid (wij verwerken alleen het noodzakelijke privacy gegevens om de bestelling te kunnen uitvoeren zoals naam, adres, woonplaats gegevens (NAW), e-mailadres om het pakje te kunnen leveren). (klik hier voor de link voor volledige uitleg AVG van het hobbypunt) 

 

Als u met onze algemene voorwaarden akkoord gaat dan geeft u ons ook de toestemming om uw gegevens te verwerken volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)


Stobbeweg-18


Hobbypunt-Ideal  Logo-afterpay-checkout-L  Hobbypunt-Mister Cash   Hobbypunt-PayPal Hobbypunt-Sofort Ebanking Hobbypunt-Direct Hobbypunt - Sitenet Keuring - Groot

AfterPay is achteraf betalen. Bij AfterPay is het minimale bestelbedrag € 10,00 en het maximale bestelbedrag is € 200,00 (Bij AfterPay is een telefoonnummer verplicht, zie Algemene voorwaarden).


Hobbypunt-Twitter - Groot   Hobbypunt-Facebook - Groot   

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Twitter, Facebook of Google+. Klik op een logo om ons te volgen of vriend te worden of klik op vind ik leuk bij facebook. Onder al onze "likers" verloten wij regelmatig een leuke prijs.

Gratis verzendkosten

Voor bestellingen in Nederland geldt dat alle pakjes met een bestelbedrag (excl. verzendkosten) van € 35,00 of meer GRATIS worden verzonden. Het maakt dus niet uit of het door de brievenbus past of dat het pakketpost is. Voor bestelbedragen onder de € 35,00 in Nederland geldt een korting op het verzendbedrag als het bestelbedrag hoger wordt (ongeacht het wel of niet door een brievenbus past). 

Nederland:   België en Duitsland:
Tussen € 0   en € 15 is het verzendbedrag € 4,95   Tussen € 0   en € 15 is het verzendbedrag € 8,95
Tussen € 15 en € 20 is het verzendbedrag € 3,95   Tussen € 15 en € 20 is het verzendbedrag € 6,95 
Tussen € 20 en € 30 is het verzendbedrag € 2,95   Tussen € 20 en € 30 is het verzendbedrag € 4,95
Tussen € 30 en € 35 is het verzendbedrag € 1,95   Tussen € 30 en € 40 is het verzendbedrag € 2,95
Bestelbedrag boven de € 35 is het GRATIS verzenden.   Bestelbedrag boven de € 40 is het GRATIS verzenden.


Voor overige landen zie hoofdstukje verzendkostenPostzegels - Groot