Inloggen

Aanmelden
Wachtwoord vergeten

Webshop

Bankoverboekingen, Paypal, iDeal, Afterpay, Mister Cash en DIRECTebanking/SOFORTüberweisung betalingen

Betalen bij Het Hobbypunt is altijd veilig. Bij Het Hobbypunt voer je je betaalgegevens veilig in via de SSL-procedure (het slotje in de URL-balk, dit is het beveiligingssysteem wat banken e.d. ook gebruiken). Uw privacy is volledig gewaarborgd.

Bij een bankoverboeking maakt u zelf het geld over op onze bankrekening. U kunt dit overmaken zodra u de bestelling heeft afgerond.

Paypal, iDeal, Mister Cash en DIRECTebanking/SOFORT überweisung betalingen zijn gratis.

Let op: I-deal / Mister Cash en DIRECTebanking/SOFORT überweisung is niet hetzelfde als internet bankieren (bankoverboeking). Met I-deal worden de computers van uw bank en onze bank aan elkaar gekoppeld zodat direct het geld van de ene rekening naar de andere rekening over geschreven kan worden. Daarom worden hiervoor extra kosten door de bank berekend. Internet bankieren is het digitaal (via internet) overschrijven van het geld bedrag. Bij I-deal worden automatisch ons bankrekeningnummer, bedrag en ordernummer ingevuld. Bij internet bankieren moet u zelf onze bankrekeningnummer en andere informatie invullen. Internet bankieren is eigenlijk hetzelfde zoals vroeger met de overschrijvingskaarten maar dan digitaal (via internet).

Logo-afterpay-checkout-L

Afterpay:

LET OP:
Wij bieden u ook de mogelijkheid om achteraf te betalen via AfterPay. Indien u voor deze optie kiest, dan is een telefoonnummer verplicht!! Zonder telefoonnummer kan er niet achteraf (met AfterPay) betaald worden. Mocht u anders willen betalen, dan is een telefoonnummer is niet verplicht. Wij gebruiken het nummer alleen als er vragen of problemen zijn met een bestelling. De telefoonnummers en andere gegevens worden conform de privacywet niet aan derden verstrekt en wij doen niet aan telefonische verkoop.

Met AfterPay kunt u achteraf de bestelling betalen (voor bestellingen tussen € 10,00 en € 200,00, alleen mogelijk in Nederland). U krijgt nadat het pakje bij ons ingepakt is een e-mail van ons met daarin een link om AfterPay te activeren, hierin dient u uw telefoonnummer en bankrekeningnummer te vermelden. Als u deze link aanklikt wordt door AfterPay gecontroleerd of alle gegevens juist zijn ingevuld. Als de gegevens door AfterPay geaccepteerd zijn sturen wij het pakje weg en krijgt u na enkele dagen een e-mail met een digitale acceptgiro. U betaalt het bedrag dan aan AfterPay (dus niet aan het Hobbypunt). AfterPay is verantwoordelijk voor de verdere afhandeling van de betaling (evt. extra administratie kosten bij het niet/te laat betalen aan AfterPay zullen ook door AfterPay doorbelast worden).

Toelichting AfterPay betaalmethode: