Inloggen

Aanmelden
Wachtwoord vergeten

Webshop

Verzendkosten / Retourzendingen / Model Retourformulier

Voor retourmeldingen en model retourformulier zie onderaan deze tekst (naar beneden scrollen)

LET OP IVM BEPERKTE AANWEZIGHEID EERST VIA E-MAIL CONTACT OPNEMEN VOORDAT U

IETS TERUG STUURT. U KRIJGT INSCTUCTIES VIA DE E-MAIL.

Wij rekenen voor Nederland bij een bestelbedrag (excl. verzendkosten) boven de € 35,00 GEEN verzendkosten (= Gratis verzenden). Het maakt dus niet uit of het wel of niet door de brievenbus past. Zowel brievenbuspost als pakketpost wordt in Nederland met bestelbedragen (excl verzendkosten) boven de € 35,00 Gratis verzonden.

Hoe hoger het bestelbedrag is, hoe meer korting u op de verzendkosten krijgt voor Nederland, België en Duitsland.

Nederland:   België en Duitsland:
Tussen € 0   en € 15 is het verzendbedrag € 4,95   Tussen € 0   en € 15 is het verzendbedrag € 8,95
Tussen € 15 en € 20 is het verzendbedrag € 3,95   Tussen € 15 en € 20 is het verzendbedrag € 6,95 
Tussen € 20 en € 30 is het verzendbedrag € 2,95   Tussen € 20 en € 30 is het verzendbedrag € 4,95
Tussen € 30 en € 35 is het verzendbedrag € 1,95   Tussen € 30 en € 40 is het verzendbedrag € 2,95
Bestelbedrag boven de € 35 is het GRATIS verzenden.   Bestelbedrag boven de € 40 is het GRATIS verzenden.


Verzending kan 2-5 werkdagen (voor Nederland) en 5-6 werkdagen voor het buitenland duren. Bestellingen boven de € 35,00 in Nederland, en boven € 40,00 naar België, Luxemburg en Duitsland worden door ons gratis verzonden.

Voor overige Europese landen geldt dat als het bestelbedrag (excl. verzendkosten) boven de € 100,00 is dan worden de pakketten gratis verzonden. De verzendkosten voor Europa 1 bedragen € 14,95 (voor bestelbedragen onder de € 100,00). Voor de landen die niet onder Europa 1 vallen, maar onder Europa 2 of 3, geldt dat de pakketten boven de € 100,00 gratis worden verzonden. De verzendkosten voor Europa 2 en 3 bedragen € 20,95 (voor bestelbedragen onder de € 100,00). Voor Wereld bedragen de verzendkosten € 25,95. 

Europa 1           Europa 2      Europa 3     Wereld
Denemarken Overige Landen      Overige Landen      Alle landen die niet in Europa liggen.
Frankrijk in Europa in Europa  
Italië      
Oostenrijk      
Spanje      
UK      
Zweden      
       
       


Wij versturen GEEN verzendingen onder rembours.

Bestellingen ophalen
Het is mogelijk om op afspraak bestellingen op te halen bij ons magazijn in Ter Aar. Omdat wij werken met een actief voorraadsysteem, is het niet mogelijk om te "winkelen" in ons magazijn. U dient de bestelling vooraf via internet te plaatsen, zodat deze bestelling door ons klaargemaakt wordt. Bij betalingsmogelijkheden heeft u dan de mogelijkheid om te kiezen voor ophalen. Bestellingen die u wenst op te halen, dient u contant te betalen (omdat wij een webwinkel zijn hebben wij geen contant geld op kantoor) of via een betaalmogelijkheid te voldoen.

WIJ HANTEREN GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG, BEHALVE ALS U MET AFTERPAY WILT BETALEN, DAN BEDRAAGT HET MINIMUM BESTELBEDRAG € 10,00. 

 

Herroepingsrecht / Retourzendingen / Model retourformulier

LET OP IVM BEPERKT AANWEZIGHEID DOOR CORONA PALNNING SVP EERST VIA E-MAIL CONTACT OPNEMEN VOORDAT U

IETS TERUG STUURT. U KRIJGT INSCTUCTIES VIA DE E-MAIL.
Volgens de Europese wet zijn we verplicht u het recht op herroeping aan te bieden: de zichttermijn van een bestelling van 14 dagen gaat in op het moment dat alle artikelen uit de bestelling geleverd zijn. Tevens zijn wij verplicht u de gelegenheid te geven het gebruik van dit recht aan ons kenbaar te maken middels een model retourformulier. Het invullen van dit formulier is niet noodzakelijk om gebruik te maken van uw herroepingsrecht. Het melden van retourproducten via ons e-mail hobbypunt@marketingbusiness.nl is voldoende.

Klik hier voor het model retourformulier.

Na ontvangst van de bestelling heeft u een bedenktijd van veertien werkdagen ingaand op de dag van ontvangst van de artikelen. In deze periode kunt u de koopovereenkomst zonder opgaaf van redenen herroepen en ontbinden. Retour sturen van artikelen geschiedt altijd op kosten van de koper.
Indicatie kosten via postnl: past door de brievenbus max € 3,95. Past het niet door de brievenbus ca. € 6,95. Info tarieven postnl januari 2017, prijzen gelden alleen voor Nederland, voor het buitenland zullen de tarieven hoger zijn).

Boeken, patronen, knipvellen, garens etc. kunnen echter niet worden geruild of geretourneerd. Ruilen/retour is alleen mogelijk in originele en onbeschadigde verpakking. Bij retour sturen goederen, neemt u contact op met het hobbypunt, het retourneren gaat altijd in overleg met het Hobbypunt.
Stuur een e-mail naar
hobbypunt@marketingbusiness.nl of neem via een andere weg contact op met ons. Zie contact gegevens onderaan deze tekst of contact pagina op de website. Indien u voordat u de bestelling heeft betaald al wilt annuleren, stuur dan even een mailtje naar hobbypunt@marketingbusiness.nl, dan zullen wij de bestelling kosteloos voor u annuleren.