Inloggen

Registreren
Wachtwoord vergeten

Webshop

Spaarpunten

Spaarpunten
Speciaal voor trouwe klanten heeft het Hobbypunt een spaarsysteem ontwikkeld. Voor iedere Eur 5,00 die u bij Het Hobbypunt bestelt per order, excl verzend- en transactiekosten, ontvangt u 1 spaarpunt (u ontvangt een spaarpunt vanaf Eur 5,00 dus niet bij een bedrag van bijv. Eur 4,95, de 2e punt bij Eur 10,00, etc.). Bij 25 spaarpunten krijgt u automatisch een waardebon van Eur 10,00 in uw account, die u bij een volgende bestelling kunt inleveren. Per bestelling kunt u max. 1 waardebon inwisselen, meerdere bestellingen en gespaarde punten kunnen niet worden samengevoegd (dus als u inlogt met meerdere accounts (of accounts van meerdere personen) dan ontvangt u pas een waardebon als u op 1 account de 25 punten heeft gehaald), bij besteding van minder dan Eur 10,00 vervalt het restbedrag van de waardebon, de waardebonnen kunnen niet in contanten worden uitgekeerd, zijn max. 1 jaar geldig (spaarpunten zelf blijven onbeperkt geldig), bij het niet betalen van een bestelling vervalt de ingeleverde waardebon en de gespaarde punten, de bestellingen dienen binnen 2 weken betaald te zijn, anders worden ze geannuleerd. Bij uw persoonlijke gegevens kunt u zien hoeveel spaarpunten u heeft. Veel spaarplezier!

Inleveren waardecoupon tbv spaarpunten.

Als u de 25 spaarpunten heeft gehaald dan krijgt u automatisch een waardebon van 10 euro in uw account. Deze kunt u zelf bij een volgende bestelling inwisselen (deze bon is niet geledig op het moment dat de waardebon is bereikt maar op de bestelling die daarop (in de toekomst) gemaakt wordt).
Bij de winkelwagen klaarzetten kunt u bij de laatste stap, onder het opmerkingenveld en boven het vinkje dat u accoord gaat met onze algemene voorwaarden, een pulldown menu voor een coupon kiezen. U kunt dan de coupon van 10 euro kiezen. Dit bedrag wordt dan gelijk van de nieuwe factuur gehaald. Deze pulldown menu is alleen te zien als u een waardebon in uw account heeft zitten. Waardebon blijft 3 jaar geldig na datum uitgifte.

spaarvarken - Groot